DeAutoPolis

Onze verzekeringen

WA verzekering

Een WA verzekering (wettelijke aansprakelijkheid) is verplicht als je een auto bezit. Met deze minst uitgebreide dekking is schade die jij veroorzaakt met de auto aan anderen verzekerd. Schade aan je eigen auto is met de WA dekking niet meeverzekerd.

WA beperkt casco verzekering

De WA + BEPERKT CASCO autoverzekering dekt naast schade aan anderen ook een aantal schades veroorzaakt aan jouw eigen auto. Je kunt denken aan autoschade door brand en natuurverschijnselen, zoals storm, hagel en bliksem. Maar ook autodiefstal, een ruitbreuk en een aanrijding met loslopende dieren is gedekt met de beperkt casco verzekering. De gevolgschade van zo’n aanrijding kun je verzekeren in de WA + volledig casco verzekering.

WA volledig casco (all risk) verzekering

De WA VOLLEDIG CASCO verzekering (all risk) is, zoals de naam al zegt, de meest uitgebreide autoverzekering. Naast de dekkingen van de WA en beperkt casco verzekering ben je ook verzekerd tegen schade door bijvoorbeeld vandalisme. Zelfs schades aan je eigen auto die je zelf per ongeluk door eigen schuld veroorzaakt, zoals een aanrijding, zijn gedekt.

Een autoverzekering afsluiten?

Vraag direct een offerte bij ons aan.

deAutoPolis
Schweitzerlaan 12
9728 NP Groningen
Telefoon: 085-8769558
Email: info@deautopolis.nl

Verzekeringsvormenarrow right icon

Schademeldingarrow right icon

Alarmarrow right icon

Wijzigingarrow right icon

Contactarrow right icon